Начало

Детски празник, посветен на Международния ден на детето, се проведе на 1 юни в Регионална библиотека „Сава Доброплодни”- Сливен

  На 1 юни, от 10.00ч., по повод Международния ден на детето, в двора на Регионална библиотека “Сава Доброплодни” за децата на Сливен се организира детски празник с много игри, забавления, награди и изненади. На импровизираната сцена звучаха любими детски мелодии в изпълнение на най-малките певци от Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”. Танцьорите от балет „Барби” също се включиха в празника и привнесоха със своите изпълнения много настроение и усмивки.

    За всички деца бе организирано и своеобразно състезание, в което всеки участник представи пред ентусиазираната публика любимото си стихотворение или песен. В него, заразени от примера на своите каки и батковци, се включиха и деца на 2-3години.

За всички деца организаторите бяха подготвили подаръци - интересни книжки, балони, значки, знаменца. Част от книгите бяха осигурени от книжарница „Приятели” /бившата книжарница „Пингвините”/.

     Празникът завърши с танци и сладкиши за всички.

    За пореден път колективът на библиотеката подари на децата на Сливен един весел, жизнерадостен, незабравим празник с много забавления, настроение и усмивки, и разбира се с любов към книгата и творчеството на нашите най-обичани детски автори.

Начало страница