Начало

В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА САВА ДОБРОПЛОДНИ  БЕ ПРЕДСТАВЕНА КНИГАТА ИЗЦЕЛИТЕЛНАТА СИЛА НА ПОСТА  НА ГЕОРГИ ЖЕКОВ

 

На 19 февруари (вторник) 2019г., от 17:00ч., в Регионална библиотека Сава Доброплодни Сливен бе представена книгата на Георги Жеков Изцелителната сила на поста.

Георги Жеков е роден през 1980 г. в гр.Сливен.  След завършване на средното си образование, е приет във ВТУ Св.св.Кирил и Методий,  специалност Български език и история. Житейските избори, които прави, го водят до САЩ, където прекарва близо седем години от живота си. В края на 2008г. преживява интензивна духовна трансформация, която завършва с тежък автомобилен инцидент. Лекарите не очакват да оцелее, но за изненада на всички, Георги се възстановява изключително бързо от трудната операция и от пълна амнезия. В началото на 2009 г. се завръща в България. Днес той е смятан за един от най-младите лектори и автори в областта на холистичната медицина. Книгите му Другата реалност (2012, 2013), Медицината на новото време (2013), Българските суперхрани. Ч.1(2014), Българските суперхрани. Ч.2 (2015),  Липсващите елементи на здравето (2015), Вселената в мен (2016) и Живот без диети (2017), бързо се превръщат в бестселъри и достигат до десетки хиляди хора не само в България, но и в целия свят. В момента Георги пътува много, представя книгите си в различни градове из страната и продължава да пише и споделя личната си опитност в областта на здравето и всички негови аспекти.

Според автора целта на последната му книга - Изцелителната сила на поста (2018) е да даде ясна представа за едни от най-мощните методи за самолечение и възстановяване на човешкия организъм сухия и водния пост и да докаже, че това са едни от най-съвършените начини за оздравяване и подмладяване на тялото.  

В представянето на книгата взе участие и богословът Биляна Стоянова.

Начало страница