Начало

 „ВЪВ ВЪЛШЕБНИЯ СВЯТ НА ПРИКАЗКИТЕ НА ЛЕДА МИЛЕВА И ВАЛЕРИ ПЕТРОВ”  - ОБРАЗОВАТЕЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ

 

Всяка година в последната седмица на месец март и първата на месец април в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” се привеждат дни на приказките  по програмата „Във вълшебния свят на приказките“. По традиция, в рамките на програмата, в библиотеката отваря врати и приказен театър, и стотици деца от сливенските училища и детски градини  на възраст от 5 до 10 години посещават по график представление по произведения на известни  детски писатели, срещат се със свои любими приказни герои и се впуснат в незабравими приключения с тях.

Представлението тази година е по приказки на обичаните от поколения български деца писатели Леда Милева и Валери Петров и се посвещава на 100г. от рождението им.

Поради извънредното положение и невъзможността представлението да бъде гледано на живо в библиотеката, то може да бъде проследено онлайн на ютуб канала на библиотеката.

Линк към представлението в You Tube:

https://www.youtube.com/watch?v=TfrnB3_-3Dc&t=105s

 

Използваме възможността да ви уведомим, че на ютуб канала се качват и други интересни материали. Представен е и документалният филм „Станка Пенчева- сливенка докрай”.

Линк към филма в You Tube:

https://www.youtube.com/watch?v=DYMpZoiIlRo

  

Пожелаваме ви светли великденски празници!

Пазете себе си и своите близки!

Бъдете здрави!

 

Начало страница