Начало

РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ” - СЛИВЕН СТАРТИРА ПРОГРАМАТА „КОЛЕДА В БИБЛИОТЕКАТА”- 2020 С ОБЯВЯВАНЕ  НА КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА И ОРИГИНАЛНО КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ „КОЛЕДНА МАГИЯ”

 В навечерието на най-чакания, на най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „Сава Доброплодни” организира за дванадесета поредна година Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ - 2020. За да се включат в него, децата трябва да нарисуват красива коледна картичка. Към нея да добавят своето оригинално пожелание за празника и да я донесат в Детския отдел или да я изпратят по пощата на адреса на библиотеката /гр.Сливен, ул.”Никола Карев” 1, РБ” Сава Доброплодни”/  до 10 декември 2020г.

Специално жури ще оцени изпратените творби.

В дните преди Коледа, най-оригиналните картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията.

Разбира се ще има и много награди, както за най-красивите картички, така и за най-оригиналните коледни пожелания.

Участие в конкурса могат да вземат деца на възраст от 5 до 15 години.

Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, всеки участник трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, адрес, телефон и e-mail за контакти.

Наградите на отличените участници в конкурса ще бъдат връчени на специална церемония на 18 декември /петък/ 2020г., от 10:00ч., в РБ „Сава Доброплодни”, в рамките на програмата „Коледа в библиотеката”, при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

За повече информация:     044/623970 -  Детски отдел

044/622441; 0886090712 Р.Петрова-Василева

Начало страница