Начало

Над 600 нови книги постъпиха във фондовете на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” - Сливен по проект „Българските библиотеки - съвременни центрове за четене и информираност”

Над 600 нови книги са набавени в РБ“Сава Доброплодни“ с проект по програма „Българските библиотеки - съвременни центрове за четене и информираност”. Проектът се финансира от българското правителство и е пряко насочен към попълване с книги и други информационни източници на фондовете на големите български библиотеки.

Книгите, включени в проектното задание са от над 40 издателства и са из областите философия, психология, религия, социология, политология, право, педагогика, икономика, техника, математика, физика, химия, медицина, компютърни науки, счетоводство, изкуство, архитектура, езикознание, литературознание, география, история и др., художествена литература за деца и за възрастни, а също и ценни справочни издания. 

 Изпълнението на проекта ще приключи в края на м.декември, но голяма част от новонабавените издания вече са на разположение на читателите.

Служителите на РБ ”Сава Доброплодни” работят при максимална натовареност, за да успеят да обработят за кратко време всички книги и да  осигурят на своите потребители приятни мигове с интересни четива през почивните дни около Коледа и Нова година.

Начало страница