Начало

 

Уважаеми потребители на услугите на РБ Сава Доброплодни - Сливен,

Предлагаме на Вашето внимание услугата Справка по e-mail, за проверка наличието на дадено заглавие във фондовете на библиотеката. В полето "Subject" въведете "Справка за  книги". В полето за писмото, въведете три имена и валиден e-mail адрес. След това задайте коректно въпросите си за търсен от вас библиотечен материал като посочите Заглавие, Автор/и, Издателство и др. данни, за които имате информация.

 

За регистрираните читатели на РБ Сава Доброплодни Сливен се извършва и услуга Запазване на библиотечен материал пo e-mail. В полето "Subject" въведете "Заявка за запазване на книги". В полето за писмото, въведете три имена, номер на читателската си карта и валиден e-mail адрес. След това въведете заглавията, които искате да запазите. Имате възможност да запазите до 3 броя библиотечни материали за срок до 2 дни.

Заявки за запазване се извършват всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа. Отговор на Вашето запитване ще получите в интервал до 20 мин. след приемане на заявката.

Забележка: Постъпили запитвания след 17.30 ч. се обработват на следващия работен ден. Постъпили запитвания в събота или неделя се обработват в понеделник.

Справките и заявките изпращайте на e-mail: rbsd_book@iradeum.com

 

Начало страница